BІOKONTAKT, LTD

Address:м. Київ, вул. Професора Ейхельмана, 39
Phone number: +38 (050) 4448262 , +38 (050) 4447929
Fax: +38 (044) 4071688 fmarchenkov1



2013-03-11 14:43:12

01.03.2013 сьезд Межрегионального Союза птицеводов, животноводов и производителей комбикормов


01.03.2013 в г. Изюм (Харьковская обл) на базе Изюмского ГКХП состоялся учредительный сьезд Межрегионального Союза птицеводов, животноводов и производителей комбикормов. Руководителем организации избран В.В.Шиян. Утверждена программа деятельности МРС.


МІЖРЕГІОНАЛЬНА ГРОМАДСЬКА СПІЛКА ПТАХІВНИКІВ ТА КОРМОВИРОБНИКІВ УКРАЇНИ

              

                         

           

Програма та стратегія діяльності

Міжрегіональної Громадської Спілки птахівників і кормовиробників України

на 2013-2015 рр.

 

 

 

м. Харків - 2013

 

         1. Представництво та захист інтересів членів Спілки:

1.1 Статус Спілки.

З метою отримання відповідного представницького статусу на міжнародному, національному та регіональному рівні, здійснити:

           - Акредитацію Спілки у Міністерстві аграрної політики, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, в інших профільних центральних організаціях та установах України.
           - Презентацію Спілки у відповідних міжнародних організаціях, установах, проектах, програмах.

           - Відкриття на базі найбільш ефективно і успішно працюючих підприємств-членів Спілки регіональних представництв та їх акредитація в обласних державних адміністраціях, управліннях АПК, ветеринарно-фітосанітарній службі на місцях.

1.2 Нормативно-регуляторне забезпечення та супроводження діяльності підприємств-членів Спілки.

 1.2.1. На даний час зростає потреба населення держави в різноманітних видах птахівничої продукції (яйця, м’ясо, жир, пухо-перова сировина, тощо). Зокрема, підвищується зацікавленість до делікатесних продуктів – дієтичне м’ясо індиків, м’ясо нежирних качок, молода гусятина, яка за смаковими якостями наближається до дичини, а також до такого делікатесу як фуа-гра (гусяча печінка). В яєчному курівництві сучасним напрямком діяльності є виробництво продукції, збагаченої рядом мікроелементів, вітамінів, а також отримання екологічно чистої та безпечної для здоров’я людини продукції.

Самецю частку в структурі виробництва продукції птахівництва могли б зайняти середні і дрібні виробники. Для цього необхідно вирішити ряд завдань.

Необхідно здійснити систему заходів державного регулювання галузі, а саме забезпечитистабільне надходження племінної продукції (яйце, молодняк) всіх видів птиці шляхом створення репродукторів на основі вітчизняного генофонду. Для захисту інтересів племінних господарств удосконалити положення«Порядок використання коштів Державного бюджету України на виконання програм селекції у птахівництві на підприємствах агропромислового комплексу і в науково-дослідних господарствах та інші» з урахуванням запропонованого рівня доплат з держбюджету племінним заводами. РозробитиТехнічний регламент «Вимоги щодо виробництва і реалізації  інкубаційних яєць та молодняку сільськогосподарської  птиці».

            Читать дальше http://i.biz-gid.com/files/prices/144.doc